Gratis aanschafconsult nieuwe pup

Gratis aanschafconsult nieuwe pup

Home » Honden, Nieuws, Vaccinaties » Gratis aanschafconsult nieuwe pup

on jul 29, 15 • by • with

Gratis aanschafconsult: u kunt bij ons uw nieuwe pup gratis laten nakijken door de dierenarts.

Het gratis aanschafconsult geldt alleen, als u een afspaak maakt voor dezelfde dag of een werkdag nadat u de pup heeft opgehaald. Het consult is gratis, indien u een aankoop bewijs of bon kunt laten zien. Is dit niet het geval, overleg dan van tevoren met de assistente, of u toch in aanmerking kunt komen voor het gratis consult.

Waarom?

Het is voor ú fijn als u zo snel mogelijk weet dat het een gezonde pup is. En voor ons is het een kleine moeite, omdat de dierenarts een aantal zaken gaat checken voor u en uw pup, die dan later tijdens de vaccinatie niet meer gecheckt hoeven te worden. Denk bijvoorbeeld aan de chip en het ontwormschema.

Wat gebeurt er tijdens het gratis aanschafconsult:

– pup wordt medisch gekeurd door de dierenarts
– gewicht wordt genoteerd in een groeikaart
vaccinatieschema wordt opgesteld
– paspoort wordt nagekeken of aangemaakt (waarom?)
– chip controle (pups moeten altijd gechipt zijn)
ontwormschema wordt opgesteld
– pup wordt nagekeken op parasieten (oren, huid)
– u kunt vragen stellen over voeding
– de pup wordt gratis een maand verzekerd voor medische kosten
– overige zaken die aan het licht komen.
U bent niet verplicht om producten/voer oid te kopen, u krijgt enkel adviezen van de dierenarts en assistente!

U krijgt een apart document waar de dierenarts alles opschrijft wat nagekeken is. Ook staan alle adviezen die door de dierenarts gegeven werden, op het document.

De assistente zal u ook een aanbieding doen voor de puppyvoeding die wij verkopen. Het gaat om een korting van 50% op de voeding voor de eerste maand (ongeacht de grootte van de hond).

Waarom wordt er een Europees paspoort gemaakt?

Dit is niet verplicht, maar wel handig. Alle vaccinaties en gezondheidscontroles worden daarin bijgehouden. Als u van plan bent om ooit met de hond naar het buitenland te gaan, dan is een Europees paspoort wel verplicht. Sinds 1 januari 2015 zijn de paspoorten uitgebreider geworden en moet elke dierenarts een registratie bijhouden voor deze paspoorten. Het eenmalig aanmaken van zo’n paspoort, kost ongeveer €12,50. Meestal als u een pup koopt, zit er al een paspoort bij, maar niet altijd is dit een Europees paspoort (waarschijnlijk uit kostenoverwegingen). Dan kunnen wij voor u alsnog een Europees paspoort maken. Als u zeker weet dat de hond nooit naar het buitenland zal gaan, dan kunt u ook een Nederlands paspoort laten maken (een paar euro).

Pin It

Tags: , , ,

Related Posts

Comments are closed.

« »

Scroll to top