038-4654480
(deze pagina is geupdate op 28-1-2021)

Wij willen de zorg op de normale manier door laten gaan.  Zouden wij alleen spoedgevallen gaan behandelen, dan zullen de dieren die normale zorg of vaccinaties nodig hebben, uiteindelijk ziek(er) worden en ook een spoedgeval worden!

Om de zorg voort te kunnen zetten mogen onze medewerkers niet besmet raken!

Daarom hebben wij maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn er uiteraard ook op gericht dat ú ook niet besmet raakt.

Openingstijden

Deze zijn gewijzigd, we zijn vanaf 8 uur al open. Wij zijn op ma, wo en vr tot half 8 open en op di en do tot 6 uur. Wij werken (zoals altijd) op afspraak.

maandag: 8:0019:30
dinsdag:  8:0018:00
woensdag: 8:0019:30
donderdag: 8:0018:00
vrijdag: 8:00 19:30

Bij binnenkomst in de praktijk…

U kunt slechts met 1 persoon de praktijk te betreden. In het halletje staat desinfectievloeistof. Het is verplicht voor iedereen die binnentreedt, om zijn handen te ontsmetten. Het zou fijn zijn als u een mondkapje op heeft, indien u deze niet heeft kunt u er eentje bij ons vragen of kopen.

Heeft u griepverschijnselen, laat dan een ander met uw dier komen. U kunt ook de dierenambulance bellen om uw dier te laten ophalen en terugbrengen, dit kost ca. €25. Tel 06-25120505
In de spreekkamer…

Er mag slechts 1 dier eigenaar de spreekkamer in bij een afspraak. Er worden geen handen geschud. U mag het dier op de tafel in eerste instantie niet zelf vasthouden. Dit komt omdat dan de geadviseerde 1,5 meter tussen personen wordt doorbroken. Moet de dierenarts veel uitleg geven, dan zal zij een belafspraak laten inplannen met u. Dit om de tijd dat u in de spreekkamer bent, te verkorten.

Vindt u een bezoek aan ons te veel risico?

Bel ons voordat u ons bezoekt. De assistente kan uw bestelling helemaal klaarleggen en deze naar buiten komen brengen. Of de assistente kan uw dier buiten aannemen en u wacht zelf buiten tot het dier behandeld is.

Narcose patienten

U kunt het dier afgeven aan de balie. U kunt niet bij de narcose blijven. Ook mag u niet mee lopen naar de opname. Wij doen dit om het contact tussen u en ons zo kort mogelijk te houden. Wij hopen op uw begrip.

Maatregelen die wij verder nemen

Alle deurklinken, kranen en andere aanraakpunten worden elk uur / elke paar uur ontsmet. De medewerkers dragen allemaal een mondkapje. Ook dragen zij handschoentjes óf reinigen en ontsmetten hun handen vaak. De vloer wordt 1x per dag ontsmet. De wachtkamer is aangepast om de afstand tussen klanten groot te houden.