038-4654480

Wij willen de zorg op de normale manier door laten gaan.  Zouden wij alleen spoedgevallen gaan behandelen, dan zullen de dieren die normale zorg of vaccinaties nodig hebben, uiteindelijk ziek(er) worden en ook een spoedgeval worden!

Om de zorg voort te kunnen zetten mogen onze medewerkers niet besmet raken!

Daarom hebben wij maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn er uiteraard ook op gericht dat ú ook niet besmet raakt.

 

Lees hier meer over COVID-19 bij uw dier

Openingstijden

Deze zijn ongewijzigd (9 tot half 8). Wij werken (zoals altijd) op afspraak. 

 

 

 

 

Bij binnenkomst in de praktijk…

U kunt slechts met 1 persoon de praktijk te betreden. In het halletje staat desinfectievloeistof. Het is verplicht voor iedereen die binnentreedt, om zijn handen te ontsmetten.

Heeft u griepverschijnselen, laat dan een ander met uw dier komen. U kunt ook de dierenambulance bellen om uw dier te laten ophalen en terugbrengen, dit kost ca. €25. Tel 06-25120505

In de spreekkamer…

Er mag slechts 1 dier eigenaar de spreekkamer in bij een afspraak. Er worden geen handen geschud. U mag het dier op de tafel in eerste instantie niet zelf vasthouden. Dit komt omdat dan de geadviseerde 1,5 meter tussen personen wordt doorbroken. Moet de dierenarts veel uitleg geven, dan zal zij een belafspraak laten inplannen met u. Dit om de tijd dat u in de spreekkamer bent, te verkorten.

Narcose patienten

U kunt het dier afgeven aan de balie. U kunt niet bij de narcose blijven. Ook mag u niet mee lopen naar de opname. Wij doen dit om het contact tussen u en ons zo kort mogelijk te houden. Wij hopen op uw begrip. 

Maatregelen die wij verder nemen

Het virus blijft maximaal 9 dagen in leven op oppervlakken en is met alcohol of chloor te doden. Daarom worden alle deurklinken, kranen en andere aanraakpunten elk uur ontsmet. De medewerkers dragen allemaal een mondkapje. Ook dragen zij handschoentjes óf reinigen en ontsmetten hun handen na elke patient. De vloer wordt enkele keren per dag ontsmet met chloor. De wachtkamer is aangepast om de afstand tussen klanten groot te houden en daarnaast worden de stoelen vaak ontsmet.