038-4654480

Glandex is ons nieuwe voedingssupplement uit Amerika. Wij zijn (op dit moment) de eerste die dit verkopen in Nederland. Het is een smakelijk zacht rond brokje! Wij adviseren Glandex bij honden met anaalklier problemen. Voor welke klachten is het geschikt:

[unordered_list style=”arrow”]

  • Sleetje rijden: met de anus over de grond schuren.
  • Vocht of blanke/bruine vloeistof lekt in kleine beetjes uit de anus
  • een vieze vis-achtige lucht
  • veel likken aan /rond de anus
  • Moeite met ontlasting, omdat de anaalklieren pijn doen
  • zwelling rondom de anus*
  • bloed aan de anus / bij de ontlasting*
  • uw hond heeft al een of meerdere keren een ontsteking of abces gehad aan de anaalklier(en)

[/unordered_list] *) ook adviseren wij u om direct een afspraak te maken bij de dierenarts.

Het is een smakelijk zacht brokje wat geen medicijn bevat en uitsluitend uit plantaardige ingrediënten bestaat. De werkzame stoffen zijn Pompoenpit poeder, Gebroken Pompoenzaad, Pectine uit appels, en rijstzemelen, dit zijn allemaal verschillende soorten vezels. Ook bevat het Quercetine (natuurlijke antioxidant die ontstekingsremmend en anti-allergisch werkt), Lactobacillus Acidophilus (probiotica) en Bromelaïne (ananas enzym wat vertering verbetert).  Het bevat geen mais, soya, kunstmatige smaakstoffen, granen en dierlijke eiwitten, de kans op allergie is daarmee laag. Door de vezels wordt de ontlasting beter waardoor de anaalklier zakjes op natuurlijke wijze beter worden leeggedrukt tijdens het ontlasten. De andere stofjes zorgen voor een mild ontstekingsremmende werking op natuurlijke wijze.
Verder wordt pindakaas gebruikt als smaakmaker.

Lees hier de reviews van klanten in Amerika.

Dosering

1 verpakking bevat 30 chews.

Gewicht per dag verbruik per maand
Honden tot 7kg 1/2 chew 1/2 verpakking
Honden 7 – 11 kg 1 chew 1
Honden 12 – 22 kg 2 chews 2
Honden 23 – 34 kg 3 chews 3
Honden meer dan 34 kg 4 chews 4

Na ongeveer 3-5 weken kunt u effect gaan zien. Dit komt omdat natuurlijke stoffen langer de tijd nodig hebben om in te werken! De anaalklieren zullen tot rust komen en de zakjes zullen niet meer snel overvuld of ontstoken raken. De ontlasting kan beter worden (steviger) en het kan zijn dat u minder darm geluiden hoort. De hele vertering kan verbeteren. Allergiën kunnen ook verminderen. Glandex kan ook worden ingezet om milde maagdarm klachten te behandelen!

Start aanbieding

Wij hebben de verpakkingen van 30 stuks op voorraad bij de balie. Maar om op te starten raden wij u aan om onze speciale start aanbieding te gebruiken (2e verpakking halve prijs). Zo heeft u voldoende in huis om te zien dat het na 3-5 weken werkt! (eenmaal per huishouden).

Spaarkaart 5+1

Voor dit product hebben wij een mooie spaarkaart. De 6e verpakking krijgt u gratis, indien u 5 verpakkingen (bij ons) heeft aangeschaft.

Terugbreng Garantie!

Heeft u enkele weken (minstens 4) het product gebruikt en bent u dan niet tevreden, dan krijgt u de totaal uitgegeven kosten terug! Het geldt alleen als u binnen 3 maanden na de aankoopdatum bij ons terug komt.

Allergisch voor Glandex?

Een hond die snel allergisch is, kan ook allergisch reageren op Glandex. Maar de kans is redelijk klein, omdat het geen dierlijke eiwitten en vetten bevat! Ook bevat het Quercetine, een natuurlijk stofje met anti-allergische werking.