038-4654480

Wij behouden ons het recht de tarieven te wijzigen.

Er zijn verschillen in tarieven tussen dierenartsen. Lees hier hoe wij tot een bepaalde prijs komen.

Tarieven consulten
Tarieven onderzoeken
Tarieven handelingen
Tarieven titerbepaling
Tarieven operaties

Tarieven pups en kittens

ConsultenTariefDiersoortOpmerkingen
Consult34hond, kat, fretmeer info
Lichamelijk onderzoek, anamnese, overleg over behandeling, ruimte om vragen te stellen.Exclusief verrichtingen zoals nagels knippen, anaalklieren, microscopie.
Consult34konijnmeer info
Lichamelijk onderzoek, anamnese, overleg over behandeling, ruimte om vragen te stellen. Inclusief nagels knippen.
Consult vogel / knaagdier34cavia, muis, rat, vogel, hamstermeer info
Lichamelijk onderzoek, anamnese, overleg over behandeling, ruimte om vragen te stellen. Inclusief nagels knippen.
Consult nieuwe pup0hondmeer info
Het gratis aanschafconsult geldt alleen, als u een afspaak maakt voor dezelfde dag of een werkdag nadat u de pup heeft opgehaald.
Nagels knippen hond/kat19hond, katmeer info
Bij dierenarts, indien nodig houdt de assistente het dier vast. Wilt u vragen stellen of het dier laten onderzoeken, dan wordt een consult in rekening gebracht.
Nagels knippen konijn/vogel/knaagdier19konijn, vogel, knaagdiermeer info
Bij dierenarts, indien nodig houdt de assistente het dier vast. Wilt u vragen stellen of het dier laten onderzoeken, dan wordt een consult in rekening gebracht.
Anaalklieren uitknijpen21hond, kat, fretmeer info
Bij dierenarts, indien nodig houdt de assistente het dier vast. Is er sprake van ontsteking, wilt u vragen stellen of het dier laten onderzoeken, dan wordt evt. een consult in rekening gebracht.
Consult controle27.20hond, kat, konijnmeer info
Alle diersoorten. Vervolgafspraak voor hetzelfde probleem binnen enkele maanden.
Consult kort 19.50hond, kat, konijnmeer info
Bijv. teek verwijderen, of kort overleg. Maximaal 5 minuten.
Korting meerdere dieren20% kortinghond, kat, fretmeer info
Per extra dier, het 1e dier krijgt dus geen korting.
Korting meerdere dieren50% kortingkonijn, vogel / knaagdiermeer info
Per extra dier, het 1e dier krijgt dus geen korting.
Consult eerste controle na gebitsbehandeling0hond, kat, konijn, knaagdiermeer info
Onze dierenarts wil graag weten hoe het na de behandeling gaat!
Consult eerste controle na operatie0hond, kat, konijn, knaagdiermeer info
Onze dierenarts wil graag weten hoe het na de behandeling gaat! Ook wordt de wond bekeken en evt. hechtingen verwijderd.
Telefonisch kort consult 19.50hond, kat, konijn, knaagdiermeer info
Ca. 5 minuten. Aan te vragen via de assistente.
Telefonisch consult34hond, kat, konijn, knaagdiermeer info
Dit kunt u aanvragen via de assistente. Ca. 10-20 minuten.
Thuisvisite74.80hond, kat, konijn, knaagdiermeer info
Dit is exclusief consult/ vaccinatie/ euthanasie.

Maak online een afspraak

VaccinatieDiersoortTarief 
Korting bij meerdere dieren vaccinerenhond, kat, konijn30% kortingMeer info
Per extra dier op het consult, tijdens dezelfde afspraak. Wij hebben evt. een mandje te leen! NIET bij sommige herhalingsvaccinaties/boosters.
Pup AanschafconsulthondGRATISMeer info
Indien u de pup net 1-2 dagen in huis heeft kunt u hem direct gratis laten nakijken. Waar kijkt de dierenarts naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten, vaccinatieschema wordt opgesteld, paspoort wordt nagekeken of aangemaakt, chip controle en registratie controle, ontwormschema wordt opgesteld, gratis een maand verzekering, en u kunt uiteraard vragen stellen. Kijkt u voor de voorwaarden op deze pagina.
Pup 1e vaccinatie bij onshond59.70Meer info
Meestal is de pup 8-9 weken oud. Waar kijkt de dierenarts (opnieuw) naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten, vaccinatieschema wordt opgesteld, paspoort wordt nagekeken of aangemaakt, chip controle en registratie controle, ontwormschema wordt opgesteld, gratis een maand verzekering. Exclusief kennelhoest (KC).
Pup 1e vaccinatie bij ons + kennelhoesthond92.10Meer info
Meestal is de pup 8-9 weken oud. Waar kijkt de dierenarts (opnieuw) naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten, vaccinatieschema wordt opgesteld, paspoort wordt nagekeken of aangemaakt, chip controle en registratie controle, ontwormschema wordt opgesteld, gratis een maand verzekering. Wij adviseren sterk om de kennelhoest vaccinatie toe te voegen.
Pup 2e vaccinatie bij onshond45.25Meer info
Dit is meestal de vaccinatie op 12 weken leeftijd. Waar kijkt de dierenarts naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten en alles wat aan het licht komt.
Pup 3e vaccinatie bij onshond45.25Meer info
De meeste pups zijn al 1x gevaccineerd bij de fokker en moeten dan nog 2x gevaccineerd worden door u. Waar kijkt de dierenarts naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten en alles wat aan het licht komt.
Cocktail incl Weil (elke 3 jaar)hond59.70Meer info
incl. lichamelijk onderzoek, oren en gebitscheck, anaalklieren legen, nagels knippen, vlooiencheck, chipcontrole en ruimte om vragen te stellen. Wij gebruiken de nieuwe L4 vaccinatie. Kennelhoest zit niet standaard bij de cocktail.
Weil / leptospirose (elk jaar)hond51.75Meer info
incl. lichamelijk onderzoek, oren en gebitscheck, anaalklieren legen, nagels knippen, vlooiencheck, chipcontrole en ruimte om vragen te stellen. Wij gebruiken de nieuwe L4 vaccinatie. Kennelhoest
Kennelhoest erbij (elk jaar)hond+32.40Meer info
Deze prijs is in combinatie met een andere vaccinatie. Wij gebruiken hiervoor de neusdruppel (KC). Deze is beter beschermend dan de injectie. Als neusdruppel niet lukt, dan doen we de injectie. Deze vaccinatie werkt tegen Parainfluenza en Bordetella bronchiseptica, werkt volledig na 3 weken en werkt dan een jaar. Deze vaccinatie wordt door ons aanbevolen voor alle honden die een paar keer per week met vreemde honden in aanraking komen (neus-neus contact).
Rabies erbijhond, kat+17.55Meer info
Deze prijs is in combinatie met een andere vaccinatie. 3 jaar werkzaam, incl penning.
Cocktail incl niesziekte (elke 3 jaar)kat55.10Meer info
Dit is incl. lichamelijk onderzoek, nagels knippen, vlooiencheck, ingeven van ontworming, chipcontrole en ruimte om vragen te stellen. De cocktail omvat de standaard virussen (Herpes, Calicivirus en Kattenziekte). De Kattenziekte bescherming werkt 3 jaar en de andere virussen werken 1 jaar. Wij adviseren u om iedere kat elk jaar te laten vaccineren, ook binnenkatten, oude katten en boerderijkatten!
Niesziekte (elk jaar)kat53.95Meer info
Dit is incl. lichamelijk onderzoek, nagels knippen, vlooiencheck, ingeven van ontworming, chipcontrole en ruimte om vragen te stellen. Niesziekte vaccinatie omvat de 2 virussen die het vaakste niesziekte veroorzaken (Herpes, Calicivirus). De niesziekte vaccinatie werkt 1 jaar en ook voor binnenkatten en oude katten wordt deze zeker aanbevolen.
Program anti vlooien injectiekat36.00Meer info
De kat wordt niet nagekeken. Wilt u dit, dan betaalt u ook consult. De injectie werkt een half jaar en daarna krijgt u een herinneringsmail.
Kitten AanschafconsultkatGRATISMeer info
Indien u het kitten net 1-2 dagen in huis heeft kunt u hem direct gratis laten nakijken. Waar kijkt de dierenarts naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten, vaccinatieschema wordt opgesteld, paspoort wordt nagekeken of aangemaakt, chip controle indien gechipt, ontwormschema wordt opgesteld, en u kunt uiteraard vragen stellen. Kijkt u voor de voorwaarden op deze pagina.
Kitten 1e vaccinatie bij onskat55.10Meer info
Waar kijkt de dierenarts naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten, vaccinatieschema wordt opgesteld, paspoort wordt nagekeken of aangemaakt, chip controle en registratie controle, ontwormschema wordt opgesteld, gratis een maand verzekering. Kittens moeten gevaccineerd worden op 9 en 12 weken leeftijd. Wij adviseren u om ieder kitten te laten vaccineren, ook binnenkatten en boerderijkatten! De moederpoes heeft antistoffen overgedragen aan de kittens maar deze lopen na 2-3 maanden af tot nul!
Kitten 2evaccinatie bij onskat40.60Meer info
Waar kijkt de dierenarts naar: medische keuring, gewicht en groei, parasieten, vaccinatieschema wordt opgesteld, paspoort wordt nagekeken of aangemaakt, chip controle en registratie controle, ontwormschema wordt opgesteld, gratis een maand verzekering. Kittens moeten gevaccineerd worden op 9 en 12 weken leeftijd. Wij adviseren u om ieder kitten te laten vaccineren, ook binnenkatten en boerderijkatten! De moederpoes heeft antistoffen overgedragen aan de kittens maar deze lopen na 2-3 maanden af tot nul!
Rabies loshond, kat51.55Meer info
Het dier wordt ook helemaal nagekeken. Onze rabies is 3 jaar geldig.
Myxomatose / RHD1 / RHD2 (half jaar) tijdens vaccinatie-dagkonijn33.50Meer info
Prijs varieert, afhankelijk van verkrijgbaarheid vaccin. Dit is incl. lichamelijk onderzoek, gebitscontrole, nagels knippen, parasietencheck, middel tegen luizen en mijten, en ruimte om vragen te stellen. De vaccinaties die wij gebruiken werken een half jaar. Uitsluitend bepaalde dagen, houd daarvoor deze pagina in de gaten.
Myxomatose / RHD1 / RHD2 (jaar) buiten de vaccinatie-dag omkonijn93.05Meer info
Dit is incl. lichamelijk onderzoek, gebitscontrole, nagels knippen, parasietencheck, middel tegen luizen en mijten, en ruimte om vragen te stellen. De vaccinatie die wordt gebruikt is van Nobivac, tegen Myxomatose en RHD1 en werkt 1 jaar. Voor speciale vaccinatie-dagen houdt u deze pagina in de gaten.
Myxomatose / RHD1 (jaar) buiten de vaccinatie-dag omkonijn59.55Meer info
Dit is incl. lichamelijk onderzoek, gebitscontrole, nagels knippen, parasietencheck, middel tegen luizen en mijten, en ruimte om vragen te stellen. De vaccinatie die wordt gebruikt is van Nobivac, tegen Myxomatose en RHD1 en werkt 1 jaar. Voor speciale vaccinatie-dagen houdt u deze pagina in de gaten. Wij raden aan om ook tegen RHD2 te laten vaccineren!
RHD2 (jaar) buiten de vaccinatie-dag omkonijn67.50Meer info
Dit is incl. lichamelijk onderzoek, gebitscontrole, nagels knippen, parasietencheck, middel tegen luizen en mijten, en ruimte om vragen te stellen. De vaccinatie tegen RHD2 werkt een half tot een heel jaar. Voor speciale vaccinatie-dagen houdt u deze pagina in de gaten. Wij raden aan om ook te vaccineren tegen RHD1 en Myxomatose.

OnderzoekenDiersoortTarief 
pre-anesthetisch bloedonderzoekhond, kat47.00Meer info
uitsluitend bij de voorbereiding voor operaties.
Uitgebreid bloedonderzoekhond103,25Meer info
incl. bloedafname, excl. consult.
Uitgebreid bloedonderzoek incl schildklier kat99.10Meer info
incl. bloedafname, excl consult.

HandelingDiersoortTarief 
Hartonderzoekhond, kat55Meer info
Hartonderzoekkonijn, fret, rat40Meer info
Titerbepaling Vaccicheckhond, kat, fret52Meer info
Er wordt bloed afgenomen en diezelfde dag krijgt u de uitslag. Wilt u het dier ook laten nakijken dan komt er een consult bij.
Vaccicheck korting elk volgend dierhond, kat, fret-5Meer info
Korting per elk volgend dier, als u met meer dieren tegelijk komt.
Titerbepaling Vaccicheck tijdens titersessiehond, kat, fret42Meer info
Er wordt bloed afgenomen op 1 bepaalde dag en 1 of enkele dagen later krijgt u de uitslag op de mail en kunt u het laten bijschrijven in het paspoort. Het dier wordt niet nagekeken en er wordt geen consult gerekend.
Titerbepaling Laboratorium excl Leptohond, kat, fret124,60Meer info
Er wordt bloed afgenomen en enkele dagen later krijgt u de uitslag. Wilt u het dier ook laten nakijken dan komt er een consult bij.
Titerbepaling Laboratorium incl Leptohond, kat, fret172,50Meer info
Er wordt bloed afgenomen en enkele dagen later krijgt u de uitslag. Wilt u het dier ook laten nakijken dan komt er een consult bij.
Chippen + registratie + penning 'ik ben gechipt'hond, kat, konijn38.50Meer info
De chip wordt direct geregistreerd! U kunt later gratis gegevens aanpassen (niet bij alle databanken is dit gratis).
Chip laten registreren + penning 'ik ben gechipt'hond, kat, konijn9.80Meer info
Sommige dieren blijken wél gechipt te zijn, maar niet landelijk geregistreerd! Dit kunt u laten doen aan de balie.
Chipcontrolehond, kat, konijn0Meer info
Tijdens afspraak bij de dierenarts, maar ook kunt u hiervoor zonder afspraak langskomen. Het chipnummer wordt afgelezen aan het dier en de assistente kijkt voor u of de registratie klopt.
Chemische castratie (Suprelorin implantaat)hond, fret, rat, (kat)95Meer info
Incl. lichamelijk onderzoek en ruimte voor overleg. Deze injectie werkt 6 tot 12 maanden en werkt meestal na 1-2 weken. Het mag ook bij jonge dieren. Zie bijsluiter
Bloeddrukmetinghond, kat40.15Meer info
U mag de kat 's ochtends afgeven (hoeft niet nuchter) en zodra het gelukt is wordt u gebeld. Het gebeurt zonder narcose. Voor de hond mag u er bij blijven.
Hechtingen verwijderen / wondcontrolehond, kat, knaagdier, konijn0Meer info
Inbegrepen bij onze operaties.
Gebitsreiniging met UP&GO narcose <5kghond, kat96.49
Gebitsreiniging met UP&GO narcose <10kghond, kat98.74
Gebitsreiniging met UP&GO narcose <20kghond103.70
Gebitsreiniging met UP&GO narcose <30kghond108.69
Gebitsreiniging met UP&GO narcose <40kghond113.16
Gebitsreiniging met UP&GO narcose <50kghond118.58

Er zijn nogal wat verschillen in tarieven tussen dierenklinieken. Lees hier hoe wij tot een bepaalde prijs komen.

OperatieDiersoortTariefMeer informatie
Castratie katerkat67.35Meer info
Wij adviseren de leeftijd van 5 of 6 maanden. Als u langer wacht kan de kater gaan sproeien en na de castratie kan hij dan blijven sproeien als hij het gewend is geraakt. U kunt de kater 's ochtends afgeven (nuchter) en 's middags weer ophalen. Het gebeurt onder narcose en de kater krijgt ook een pijnstiller die meer dan 24 uur werkt. Als er bijzonderheden zijn (zoals cryptorch, of een souffle) dan komen er kosten bij, dit gaat in overleg.
Castratie poeskat147.50Meer info
Waarom deze prijs?
Wij adviseren de leeftijd van 5 of 6 maanden aan te houden. Lees hier waarom. U kunt de poes 's ochtends afgeven (nuchter) en 's middags weer ophalen. Als er bijzonderheden zijn (zoals dracht, baarmoederontsteking of een souffle) dan komen er kosten bij, dit gaat in overleg.
Castratie teef <10 kg (sterilisatie)hond339.90Meer info

Waarom is het beter om teefjes te castreren? Waarom deze prijs?
Wij adviseren voor de meeste rassen om het vóór de eerste loopsheid te doen.
Castratie teef <20 kg
(sterilisatie)
hond370.80Meer info

Waarom is het beter om teefjes te castreren? Waarom deze prijs?
Wij adviseren voor de meeste rassen om het vóór de eerste loopsheid te doen.
Castratie teef <30 kg
(sterilisatie)
hond416.12Meer info

Waarom is het beter om teefjes te castreren? Waarom deze prijs?
Wij adviseren voor de meeste rassen om het vóór de eerste loopsheid te doen.
Castratie teef <40 kg
(sterilisatie)
hond490.28Meer info

Waarom is het beter om teefjes te castreren? Waarom deze prijs?
Wij adviseren voor de meeste rassen om het vóór de eerste loopsheid te doen.
Castratie teef <50 kg
(sterilisatie)
hond524.27Meer info

Waarom is het beter om teefjes te castreren? Waarom deze prijs?
Wij adviseren voor de meeste rassen om het vóór de eerste loopsheid te doen.
Castratie teef >50 kg
(sterilisatie)
hond?Meer info

Waarom is het beter om teefjes te castreren? Waarom deze prijs?
Wij adviseren voor de meeste rassen om het vóór de eerste loopsheid te doen.
Castratie reu <10kghond169.95Excl kraag. Meer info
De reu kan gecastreerd worden vanaf ca. 5 maanden maar wij adviseren te wachten tot zijn hormonen zijn gestabiliseerd, tenzij u andere redenen hebt om hem te laten castreren. Waarom deze prijs? Lees meer over de castratie van de reu.
Castratie reu <20kghond213.21Excl kraag. Meer info
De reu kan gecastreerd worden vanaf ca. 5 maanden maar wij adviseren te wachten tot zijn hormonen zijn gestabiliseerd, tenzij u andere redenen hebt om hem te laten castreren. Waarom deze prijs? Lees meer over de castratie van de reu.
Castratie reu <30kghond228.66Excl kraag. Meer info
De reu kan gecastreerd worden vanaf ca. 5 maanden maar wij adviseren te wachten tot zijn hormonen zijn gestabiliseerd, tenzij u andere redenen hebt om hem te laten castreren. Waarom deze prijs? Lees meer over de castratie van de reu.
Castratie reu <40kghond254.41Excl kraag. Meer info
De reu kan gecastreerd worden vanaf ca. 5 maanden maar wij adviseren te wachten tot zijn hormonen zijn gestabiliseerd, tenzij u andere redenen hebt om hem te laten castreren. Waarom deze prijs? Lees meer over de castratie van de reu.
Castratie reu <50kghond267.80Excl kraag. Meer info
De reu kan gecastreerd worden vanaf ca. 5 maanden maar wij adviseren te wachten tot zijn hormonen zijn gestabiliseerd, tenzij u andere redenen hebt om hem te laten castreren. Waarom deze prijs? Lees meer over de castratie van de reu.
Castratie reu >50kghond283.25Excl kraag. Meer info
De reu kan gecastreerd worden vanaf ca. 5 maanden maar wij adviseren te wachten tot zijn hormonen zijn gestabiliseerd, tenzij u andere redenen hebt om hem te laten castreren. Waarom deze prijs? Lees meer over de castratie van de reu.
Castratie ramkonijn74.89Incl alles. Meer info

Lees hier meer over onze speciale methode!
Castratie voedster <3kg (sterilisatie)konijn160Meer info
Incl nazorg medicatie en dwangvoeren. Wij adviseren om het vanaf 4 maanden leeftijd te doen. Wacht tot het konijntje ca. 1 kg lichaamsgewicht heeft bereikt. Wij adviseren ten sterkste om uw voedster zo snel mogelijk te laten castreren, ook op latere leeftijd! Lees hier meer.
Castratie voedster v.a. 3kg (sterilisatie)konijn180Meer info
Incl nazorg medicatie en dwangvoeren. Wij adviseren om het vanaf 4 maanden leeftijd te doen. Wacht tot het konijntje ca. 1 kg lichaamsgewicht heeft bereikt. Wij adviseren ten sterkste om uw voedster zo snel mogelijk te laten castreren, ook op latere leeftijd! Lees hier meer.
Castratie OUDE voedster <3kg (sterilisatie)konijn220Incl röntgenfoto's voor uitzaaiingen! Meer info
Incl nazorg medicatie en dwangvoeren. Wij adviseren ten sterkste om uw voedster zo snel mogelijk te laten castreren, ook op latere leeftijd! Lees hier meer. Voor voedsters vanaf 4 jaar maken wij tegen gereduceerd tarief vóór de operatie röntgenfoto's om te checken op uitzaaiingen.
Castratie OUDE voedster v.a. 3kg (sterilisatie)konijn220Incl röntgenfoto's voor uitzaaiingen! Meer info
Incl nazorg medicatie en dwangvoeren. Wij adviseren ten sterkste om uw voedster zo snel mogelijk te laten castreren, ook op latere leeftijd! Lees hier meer. Voor voedsters vanaf 4 jaar maken wij tegen gereduceerd tarief vóór de operatie röntgenfoto's om te checken op uitzaaiingen.
castratie beertjecavia94incl. pijnstilling Meer info dwangvoeden na de operatie een controle consult
castratie rat manrat91.20incl. pijnstilling
castratie rammetjefret64.91incl. pijnstilling
castratie moertjefret145.09incl. pijnstilling

In verband met tarief wijzigingen kan het zijn dat er tarieven niet zichtbaar zijn op de site. U kunt in dat geval tijdens openingstijden contact met ons opnemen voor meer informatie

Maak online een afspraak