038-4654480

Heeft uw hond onze tabletten al geprobeerd, tegen teken en vlooien? Let op, wij gebruiken géén Bravecto.

Voordelen van onze tabletten zijn dat ze makkelijk in te geven zijn (zeer smakelijk). Ook is het erg geschikt voor honden die wel eens zwemmen of gewassen worden, want een pipet die u in de nek moet doen, zal minder werkzaam worden na contact met water. De tablet werkt 1 maand. Het product is ook veilig voor Collies en jonge hondjes, dit is getest. Voor meer informatie, lees de bijsluiter.

Is uw hond nogal kieskeurig? Bij de balie kunt u een gratis placebo ophalen om te proberen. Dat is een tablet met dezelfde smaak maar zonder de werkzame stof.

De 3-verpakking hebben wij standaard op voorraad. Heeft u de hond al een pipet opgedaan, dan raden wij aan 3 weken te wachten met het geven van een tablet. Wilt u niet wachten, overleg dan met onze assistente.

Gaat u met de hond op reis, dan is het extra belangrijk om de hond te beschermen tegen teken, want de teken kunnen ziektes overbrengen. De tablet werkt echter niet tegen álle buitenlandse parasieten (bijv zandvliegjes en hartwormen) daarom adviseren wij op dat moment een ander middel, ook verkrijgbaar bij de balie. Wilt u toch de tabletten in het buitenland blijven geven, overleg dan met een van onze assistentes wat het handigste is.

nexgard vingers