038-4654480

Wij werken samen met mevrouw Claudia Erdtsieck van trimsalon Kalumi. Wij kunnen haar aanraden voor uw kat, konijn of cavia. Zij heeft vele trainingen en opleidingen gedaan, gericht op het trimmen van deze dieren maar ook op het gedrag en een rustige benadering tijdens het trimmen, wat bij deze dieren extra belangrijk is. Zij behandelt in haar trimsalon geen honden zodat katten en konijnen extra veel rust ervaren, maar het is wel mogelijk om uw hond onder narcose door Claudia te laten trimmen (scheren) bij ons in de kliniek/praktijk.

Lees meer over Claudia en haar trimsalon Kalumi!

Trimmen met narcose / roesje bij dierenkliniek Schellerlanden

Wilt u uw kat of hond laten trimmen met een narcose of een roesje, dan kan dat bij ons op de praktijk! Wij plannen Claudia Erdtsieck dan in op het moment dat het u en ons uitkomt. Bij de prijs inbegrepen zit 1 consult bij een van onze dierenartsen. De dierenarts zal dan met u de historie van het dier bespreken en het dier nakijken. Dit is niet verplicht, u mag het dier ook gewoon afgeven aan de balie.

Narcose of roesje slecht?

Het is een afweging! Soms is het te stressvol voor een kat of hond, om getrimd te worden. Klitten doen echter ook pijn! Er kunnen zelfs ontstekingen en hotspots ontstaan onder de klitten. Dan is het beter voor de gezondheid dat het dier onder narcose of een roesje (is eigenlijk hetzelfde) wordt getrimd. De dierenarts zal bepalen welke narcose middelen er worden gebruikt. Een dier met een hartruis moet bijvoorbeeld een ander soort narcose hebben dan een dier met een gezond hartje. Een dier wat al ouderdomsklachten vertoont zal ook een aangepaste narcose met een infuus nodig hebben. Alle dieren worden tijdens de narcose of roesje aan meet apparatuur gelegd en op een warmtemat. Na de trim behandeling wordt het wakker worden goed begeleid door onze assistentes. Indien nodig is de dierenarts direct bij het dier. Als het wakker genoeg is wordt u gebeld en mag het dier opgehaald worden.

Prijs / tarief combinatie trimmen + narcose

Kat: €110
Hond: vanaf €110

Prijzen kunnen wijzigen, de assistente / Claudia heeft de actuele prijzen.

Meer informatie en een afspraak maken

Daarvoor belt u Claudia Erdtsieck: 06-12117517