038-4654480

Ons vaste merk dieetvoeding is Trovet! Dit is er voor o.a. afvallen, nier en blaasproblemen, allergieën, tandsteen. Als u uw oude vertrouwde dieetvoer komt halen bij de balie, dan kan de assistente u vertellen of het voor uw dier ook geschikt is om over te stappen op dit merk.

Ons vaste merk ‘normale’ voeding voor hond en kat is HPM. Dit is droogvoeding voor gezonde honden en katten met een gezond gewicht. Lees meer…

Op 99% van onze voedingen zit een smaakgarantie. Dat wil zeggen dat u de zak terug mag brengen als uw huisdier het binnen enkele dagen tóch laat staan.

Voordelen voor u:

[unordered_list style=”arrow”]

 • Mooie prijs-kwaliteit verhouding
 • Spaarkaart waarbij u na 5 zakken steeds iets gratis krijgt, zoals: urine onderzoek, gebitscontrole of controle van de allergie bij de dierenarts, diabetes test.  Ter waarde van 20-30 euro!
 • Wij proberen ervoor te zorgen dat het altijd op voorraad ligt!
 • Gratis begeleiding bij het afvallen
 • Veel keuze bij allergieën: voeding op basis van 1 unieke eiwitbron zoals hert of konijn
 • Bijpassende snoepjes/koekjes bij elk dieet (ook bij blaasproblemen en allergie)

[/unordered_list]

We hebben dit voer ook voor cavia en konijn! Dit bevat als pluspunten:

[unordered_list style=”arrow”]

 • Veel vezels, vergelijkbaar met Science Selective
 • De vorm van de brokjes is aangepast zodat er minder kans is op haakvorming van de kiezen
 • Minder kans op blaasproblemen zoals stenen
 • Toegevoegd vitamine C voor de cavia!
 • Spaarkaart: na 5 zakken krijgt uw dier een gebitscontrole gratis.

[/unordered_list]

Vragen en antwoorden

U weet niet zeker of uw dier het nieuwe voer lust? Dan beginnen we met de kleinste zak (kat 500gr, hond 3kg) U krijgt ook een proefzakje mee en  en als het dier de zak alsnog niet op maakt dan kunt u de zak terug brengen en krijgt u uw geld terug.

Heeft u de spaarkaart van Royal Canin nog niet vol en wilt u toch overstappen? Overleg dit aan de balie, u wordt gecompenseerd.

Hoe werkt de spaarkaart bij ons? U krijgt een spaarkaart die hoort bij 1 afmeting voer, bijv bij blaasgruisdieet van 3 kg. Als u 5 zakken gekocht heeft dan heeft u 5 stempels gespaard. Deze stempels kunt u ook achteraf halen als u de spaarkaart wel eens vergeet. Na 5 stempels kunt u een gratis dienst of onderzoek afspreken met de assistente, ter waarde van 20-30 euro! Bijvoorbeeld:

[unordered_list style=”arrow”]

 • Blaasgruisdieet > urine langs brengen voor onderzoek incl gruis
 • Afvaldieet > glucose check om diabetes op te sporen
 • Nierdieet > bloeddrukmeting of urine onderzoek voor voortgang
 • Tandsteendieet > Gebitscontrole bij de dierenarts
 • Hypoallergeen dieet > Controle van de huidklachten of darmklachten bij de dierenarts

[/unordered_list]

Hoe werkt het afval begeleidings programma? Als u het afvaldieet bij ons koopt dan kunt u periodiek een gratis afspraak maken bij de assistentes, zij zijn speciaal opgeleid om afvallen te begeleiden. U bespreekt met haar hoe vaak u wilt afspreken. Uw dier wordt gewogen, de gewichtsafname wordt besproken en er wordt een plan gemaakt.

U wilt Trovet dieetvoeding kopen zonder eerst bij de dierenarts op controle te zijn geweest? Voor het afvaldieet en tandsteendieet is dit prima. Voor andere dieetvoeding adviseren wij u het dier eerst te laten onderzoeken en zal de dierenarts bekijken welke voeding het meest geschikt is. Trovet heeft zeer veel soorten voeding! Het is zonde van het geld als u nét de verkeerde soort kiest, naast dat het natuurlijk niet altijd gezond is voor het dier.

Er zijn ook andere merken dieetvoeding in de dierenwinkel en op internet verkrijgbaar, raden jullie deze aan? De prijs is vaak lager maar de kwaliteit is helaas ook minder. Een voorbeeld: in het nierdieet van de goedkopere merken zit meer fosfaat. Dit zorgt ervoor dat de bloedwaarden van het dier toch iets eerder achteruit gaan. Dit kan zo maanden tot jaren schelen! Hard gezegd, het dier gaat minder lang mee. Het blaasgruisdieet is minder sterk, waardoor het dier eerder weer blaasproblemen krijgt (dit zien wij echt vaak!). Uitgespaarde kosten op het voer heeft u zo helaas weer teniet gedaan.