038-4654480

Medewerkers

[ilink url=”http://schellerlanden.nl/?page_id=112#stagiaire”]Wij werken met stagiaires[/ilink]

 

Dierenarts Bieneke MeekDierenarts Bieneke Meek

Mijn naam is Bieneke en ik ben 33 jaar. Ik ben sinds januari 2014 de trotse praktijkeigenaresse.

Ik ben opgegroeid in Eindhoven maar mijn familie van vaders kant komt uit Zwolle dus vandaar dat Zwolle mij wel trok. Ik ben in 2008 afgestudeerd in Utrecht, met als specialisme gezelschapsdieren. Daarna heb ik in een stuk of 9 verschillende praktijken gewerkt, als vervangende dierenarts. Dat vond ik heel erg leerzaam, je ziet hoe de verschillende dierenartspraktijken het aanpakken. In 2011 kreeg ik van Eveline Blekkenhorst de kans de praktijk Schellerlanden over te nemen.

Bacardi

Vaak vragen mensen aan mij welke huisdieren ik zelf heb. Ik zou het liefste alle soorten huisdieren willen hebben, maar in verband met ruimte en tijd gebrek heb ik alleen maar 1 kat en op de praktijk een stuk of 9 konijntjes.

Als u langskomt met uw dier vind ik het vooral belangrijk dat u en ik samen tot een besluit komen wat de beste behandeling voor uw dier is. U kent uw eigen huisdier namelijk het beste. Daarom vind ik het gesprek vooraf ook een belangrijk deel van het consult. Ook vind ik het belangrijk dat uw dier niet te lang of onnodig stress of pijn ervaart bij het onderzoek of bij de behandeling. Wij hebben huisdieren voor ons eigen plezier, zij kiezen er niet voor om bij ons te wonen. Daarom júist moeten wij vind ik zorgen dat ze zich fijn voelen en niet lijden.


Dierenarts Rosan Bethlehem

FB_IMG_1489156113111

Mijn naam is Rosan Bethlehem en vanaf maart 2017 ben ik komen werken bij Dierenkliniek Schellerlanden. Ik ben opgegroeid in Wijk bij Duurstede en toen ik ging studeren ben ik in Utrecht gaan wonen. Tijdens mijn studie heb ik mij gericht op de Gezelschapsdieren, want daar lag toch echt mijn hart. Het hoogtepunt van mijn studie vond ik toch wel het castratieproject in Maleisië, hier ben ik samen met een vriendin bij een stichting gaan helpen om zwerfdieren te castreren en steriliseren. Erg bijzonder om mee te maken hoe dat allemaal in zo’n land gaat. Na het afronden van mijn studie heb ik bij de faculteit Diergeneeskunde in de ontwikkeling van onderwijs voor het vak Voortplanting gewerkt. Daarna wou ik toch graag aan de slag gaan in de praktijk en heb ik in Twello gewerkt als gezelschapsdierenarts. Tegenwoordig zul je me hier in Dierenkliniek Schellerlanden met regelmaat tegenkomen! Het leuke aan dit werk vind ik de afwisseling, het contact met zowel dier als eigenaar en de onvoorspelbaarheid. Ik verdiep me graag in de internistische vraagstukken, chirurgie en ik vind de konijnen en knaagdieren ook erg leuk om te behandelen.rosan-e1490258579425-225x300

Ik woon nu samen met mijn vriend, onze twee katten en onze tamme ratjes Joep en Momo in Deventer, waar we het heel erg naar onze zin hebben. In mijn vrije tijd vind ik het heel erg leuk om creatief bezig te zijn. Ik heb mij het afgelopen jaar verdiept in fotografie en filmografie en schilderen met aquarelverf. Daarnaast houd ik ook van wandelen en skeeleren ga ik graag naar concerten en festivals. En als ik dan echt vrij ben dan maak ik het liefst een reis naar een mooi land, want reizen is ook een grote passie van mij!


Dierenarts Marlies Hendriks
Marlies-Hendriks2

 Katten met jeuk, honden met gebitsproblemen, maar ook cavia’s met schilfers en konijnen met haken op de kiezen. Sinds 2014 ben ik werkzaam als waarneemster bij Dierenkliniek Schellerlanden en sindsdien heb ik al met veel dieren en hun baasjes kennis mogen maken.
Thuis loopt er ook een mooie rode viervoeter rond, genaamd Jaap.

Na afgestudeerd te zijn in 2011 in de richting gezelschapsdieren heb ik op verschillende praktijken in binnen en buitenland mogen werken.
Het is erg fijn om bij Dierenkliniek Schellerlanden te werken, er zijn veel mogelijkheden voor onderzoek en behandeling zoals bloedonderzoek, digitale röntgenfoto’s en gasanaesthesie.

Tot ziens in de kliniek!
Marlies


Paraveterinair Trish Kuilder

400528_278316285618058_634892616_n

Ik ben Trish Kuilder, geboren en getogen in Amsterdam. ik vind mijn beroep echt ontzettend leuk, de veelzijdigheid en de samenwerking tussen mens en dier maken het interessant. Ondanks mijn vele jaren ervaring raak je daarom in dit vak nooit uitgeleerd.  Ik ben sinds 1996 paraveterinair gediplomeerd, heb mijn stage periode destijds in Artis, de dierentuin van Amsterdam gelopen en daarna gedurende twee jaar als invalkracht in diverse dierenarts praktijken gewerkt om ziekteverzuim en vakanties van collega’s te overbruggen. In 1998 ben ik in vaste dienst gekomen bij Dierenkliniek Diemen waar ik 13 jaar met heel veel plezier heb gewerkt.  De liefde heeft mij naar Dedemsvaart gebracht en ik woon daar van af April 2011. Ook in deze omgeving heb ik eerst weer een periode als invalkracht in diverse praktijken gewerkt tot ik in oktober 2013 in Dierenkliniek Schellerlanden terecht ben gekomen en ik nu hier met heel veel plezier werk. Zelf heb ik ook huisdieren, ik heb een hondje, Bram, een paard, Max, en sinds kort heeft een kat (Ienepien) ook besloten om bij ons te komen wonen!


Paraveterinair Loes Visser

IMG-20160923-WA0001

Mijn naam is Loes en ik woon in Hattem met mijn man en dochtertje. Verder bestaat ons huishouden uit honden en kippen. In 2010 besloot ik te stoppen met mijn baan in de zorg en me om te scholen naar paraveterinair.  Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Schellerlanden. Daarna ben ik werkzaam geweest bij een andere praktijk in Zwolle en bij een praktijk in Staphorst.

Na de geboorte van mijn dochtertje kwam er een vacature bij Schellerlanden, en zo kwam ik terug waar ik begonnen ben.

Het leuke aan mijn werk vind ik de diversiteit aan taken die een paraveterinair heeft. Geen dag is daardoor hetzelfde!

 _____________________________________________________________________________________________________________________________________
 

Paraveterinair in opleiding Marieke Majoor

marieke

Ik ben sinds september 2016 gestart met de opleiding Paraveterinair en mag mijn leertraject doorlopen bij Dierenkliniek Schellerlanden. Ik ben op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig in de kliniek. Ik ben de trotse eigenaar van hondje Bailey en woon in Dalfsen.


Stagiaire

Dierenkliniek Schellerlanden is een door SBB (Aequor) erkend opleidingsbedrijf voor de MBO niveau 4 opleiding “Dierenartsassistent / Paraveterinair”.
Hierdoor kan het voorkomen dat u aan de telefoon te woord wordt gestaan door een stagiaire of dat u aan de balie door een stagiaire wordt geholpen. De stagiaire zal in principe begeleid worden door een vaste medewerker.
Mocht u hiertegen bezwaar hebben, dan kunt u dit altijd kenbaar maken.

 

Wij vragen van onze stagiaires inzet, initiatief, interesse en een open werkhouding. Het opleidingsniveau kan wat ons betreft variëren van 1ste jaars tot 4de jaars. Wel moet je de opleiding tot paraveterinair volgen. In verband met de tijd die wij in een stagiaire willen investeren vragen wij stagiaires om zes weken of langer mee lopen voor in ieder geval 4 dagen in de week.

 

Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons in de praktijk? Schrijf dan een goede motivatie brief met daarin kort en krachtig waarom je in onze praktijk je stage zou willen lopen en wat je wilt leren bij ons. Voeg je cv toe en stuur dit via de mail naar: praktijk@schellerlanden.nl  o.v.v. stage aanvraag.

Wij nemen na ontvangst van je stage aanvraag contact met je op of wij in de betreffende periode nog een plek vrij hebben. Op basis van je brief en cv beslissen wij, of wij je wel of niet willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Momenteel zijn onze stageplaatsen tot medio 2018 vergeven.